9.8.09

WebbIE (verzameling)

XP,vista NL

WebbIE is een webbrowser voor blinden om met behulp van een schermlezer te surfen op het internet. Het komt met toegankelijke programma's, zoals Podcatcher en RSS News Reader, om u het laatste nieuws te laten lezen en te luisteren naar tal van radio-stations en podcasts.

Programma's
WebbIE voor surfen op het Internet. Leest webpagina's.
Accessible RSS News Reader voor RSS and nieuws. Leest RSS feeds, toegankelijke manier om nieuws te verkrijgen van uw favoriete wesites.
Accessible BBC iPlayer voor BBC radio en TV programma's. Luister en geniet van al de uitgezonden programma's door de BBC van afgelopen week.
Accessible Podcatcher voor gratis audio uitzendingen. Luister naar podcasts, geluidsopnames, gratis verkrijgbaar via internet.
Accessible BBC Radio voor BBC radio stations. Ontvang van de vele live radio stations op het internet en luister.
Clock voor tijd en herinneringen. Verkrijg de tijd en maak herinneringen voor handelingen gedurende de dag.
Calendar voor logboek en afspraken. Plan je dagen vantevoren met een makkelijk hanteerbare kalender.
Accessible Gutenberg Library voor gratis boeken. Surf, download en lees duizenden boeken geheel gratis.
Accessible Internet Radio Tuner voor radio stations van over de hele wereld. Luister naar wereldzenders.
Accessible PDF voor het lezen van PDF files. Converteer PDF bestanden in HTML of lees ze als 'platte' tekst in je schermlezer.
Internet Explorer Appearance Editor voor het gebruiken van internet met enig zicht.Kies gemakkelijk de beste lettertype, kleurschema en weergave van je websites met behulp van simpel gereedschap.
Disk Explorer vo het werken met bestanden en mappen. Neemt de complexiteit weg van de Windows Verkenner met deze vervanging.

download via webbie.org.uk
nederlandstalige download webbie